Треньорът на Левски Делио Роси пое вината след поражението с 1:2 у дома от Берое, изтъквайки, че той е виновникът за загубата. Италианецът разкри, че на "Герена" са ударили на камък в опитите да привлекат централен защитник.

"Загубихме, защото не бяхме внимателни, изпуснахме и дузпа. Това е трета дузпа, която изпускаме, не бяхме внимателни. Когато се получава гол, със сигурност има грешки, бяхме излезли напред, това доведе до грешката при гола", коментира пред Диема Спорт след двубоя Делио Роси.

"Когато получаваш такива голове от статични положения, явно не сме били концентрирани в тези моменти. Има такива моменти, хората, които изпълняват дузпи са дузпаджии, но има моменти, когато се пропускат. Ще дойде момент, когато ще започнат да ги вкарват", добави италианецът.

"Станислав Иванов е играч, който исках да бъде в състава, да подпише нов договор, но не той трябва да е играчът, който да решава мачовете", каза Роси за юношата на клуба, който асистира на Буш тази вечер. 

"Когато отборът не играе както трябва, разбира се, че вината е изцяло в мен. Аз поемам отговорност. Днес изиграхме един лежерен мач. Всеки мач трябва да спасяваме първенство, не можем да чакаме мачовете за Купата. Не е коректно и точно да мислим, че днес сме загубили, защото мислим за мачовете за Купата. Да, те са много важни за нас, но другите срещи не са второстепененни", каза на пресконференцията си Роси.

"Търсихме централен защигник, но не успяхме да намерим подходящ. Не искахме да вземем някой, само за да кажем, че сме привлекли играч", разкри спецът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА