Треньорът на Левски Делио Роси логично беше в минорно настроение след равенството със Славия (1:1). Италианецът каза, че не е доволен от представянето на футболистите си и има забележки към играта им. "Не се представихме добре и когато не играеш добре, не можеш да спечелиш. Бяхме много раздалечени един от друг. Не играхме по начина, по който можем. Надявам се да се поправим, защото това няма да ни помогне занапред. В тези мачове трябва да се опиташ да вкараш втори гол. А ние малко го търсихме. Защото иначе от някой корнер или центриране може да ти изравнят, както и стана", обясни Роси.

"Напоследък се справяхме добре в атака. Питам се защо днес не се получи. Играчите не са мислили със сигурност за Купата, мислеха за Славия, а за Дунав ще мислим отсега-нататък", каза спецът.

"Орачев игра както трябва, Горанов се контузи и той влезе. Изравняването не беше заради Орачев, който е натуралният заместник на този пост. Една победа или един фикс не бива да се разглеждат толкова генерално, трябва да се представяме по-добре като цяло", продължи Роси.

"Направихме някои хубави неща, някои не толкова добре тази есен. За нас последният мач от полусезона идва в петък. Трябва да покажем повече срещу Дунав, трябва да покажем друго лице”, сподели италианският специалист.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018