Треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 3:0 над австрийския Волсбергер в контролна среща от лагера в Малта. Италианецът изрази задоволство от работата на всички футболисти и от посещението на собственика Спас Русев. Роси за пореден път обяви, че контролите са просто тренировки за него.

„Това са контролни срещи, които са тренировки за нас. Нямат голяма стойност. Вървим напред, което е вследствие на тренировките. Търсим нови, алтернативни начини, за да подобрим играта си. Има много нови неща, които ще правим”, коментира Роси след двубоя.

„Преди всичко съм доволен, че президентът на Левски дойде да ни види. Това означава, че той се интересува от отбора. Русев знае, че са ни необоходими футболисти на някои постове. Работи се по въпроса, най-вероятно ще се намери нещо. За момента няма нищо конкретно”, продължи наставникът на „сините”.

„Според мен Мапуку не е централен нападател. Той би бил много по-полезен, ако играе по крилото, защото по-добре може да използва своята бързина. Ще има три дни почивка, но не за всички. Много ще останат тук и ще тренират. Сега започва втората част на подговотката. Продължаваме да работим по физическите показатели, но още повече ще работим по техническите”, допълни италианецът.

„Всички, които работят искат да постигнат резултати. Ясно е, че резултатите те карат да работиш по-добре. За мен, въпреки резултатите, ние работихме много добре. С такива резултати ще работим още по-добре. Футболистите не са свикнали с такова натоварване”, завърши Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018