Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Левски най-вероятно още в четвъртък ще има нов треньор. Според информация на БЛИЦ от два независими източника утре „сините“ би трябвало да представят Александър Янкович за нов наставник на тима. Очаква се, ако всичко бъде наред, сръбският специалист да води тренировката на отбора от 18:00 часа.

Малко по-рано тази вечер (в 22:52 часа) БЛИЦ първи информира, че с най-голям шанс за заместник на Делио Роси е сръбски треньор. Сега отново първи публикуваме и името на наставника.

Янкович вече е работил в Левски. Той бе помощник на Славолюб Муслин през сезон 2002/2003. След това двамата бяха един екип в Цървена звезда, Локомотив (Москва) и белгийския Локерен. Впоследствие Янкович води като старши треньор Цървена звезда, Локерен, младежкия национален тим на Сърбия, Стандард (Лиеж) и за последно Мехелен в Белгия.

Припомняме, че Левски се раздели с Делио Роси след провала в Лига Европа и отпадането от Вадуц още в първия квалификационен кръг. Италианският специалист отказа да подаде оставка след мача, но след среща с боса на клуба Спас Русев се стигна до неговото освобождаване по взаимно съгласие.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018