Новото попълнение на Левски Богдан Вашчук каза първите си думи, след като подписа своя договор. Халфът идва под наем с опция за закупуване.

"Чувствам се развълнуван. Подписах с най-големия в клуб в България и се радвам, че станах част от него. Надявам се да вкарам много голове на този стадион. Отне ми само няколко минути, за да реша, че искам да играя тук. Левски е голям отбор", започна Вашчук.

"Запознат съм с клуба и знам, че е многократен шампион, но тепърва ще се запознавам с обстановката. Разбрах, че тук играе Габриел Обертан, който е голям футболист със страхотна визитка. Скоро ще се запозная с всички и се надявам да ме приемат добре", продължи 22-годишният играч.

"Обичам да играя като атакуващ полузащитник и да вкарвам голове. Надявам се, че ни предстои специален сезон, в който да спечелим купа или титла, а защо не и двете", допълни Вашчук.

"Спомените ми от Славиша Стоянович са страхотни и нямам търпение отново да започна да играя и тренирам под негово ръководство. 

Знам, че феновете на Левски са многобройни и обичат силно отбора Надявам се да се видим следващата седмица на стадиона. Само Левски!", завърши Вашчук.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019