Славният защитник на Левски Предраг Пажин започва кариерата си в Сутиеска - съперникът на "сините" за първия квалификационен кръг на Лига Европа. По този повод БЛИЦ СПОРТ се свърза с Пажо, който изрази мнение, че любимците му не би трябвало да имат проблеми срещу носителя на Купата на Черна гора. 

"Играх в Сутиеска преди много, много години. Бях там от 1991 до 1993 г. Следя представянето им бегло. Знам, че завършиха на четвъртото място миналия сезон, но пък спечелиха Купата на Черна гора и така се класираха за Лига Европа. Определено не са непреодолим отбор. Първенството на Черна гора не е много качествено", коментира Пажин. 

"Левски не трябва да подценява Сутиеска, защото знаете, ако падне случаен гол, това може да изиграе лоша шега. Левски трябва да атакува и да победи в двата мача. От новопривлечените на "Герена" има трима-четирима, които са добри. Дано бързо им потръгне играта, защото нямат много време за сработване. Първият мач със Сутиеска е на 29 юни в София. Не би трябвало Левски да има проблем с този противник. Ако и срещу тях се издъним, значи не ставаме за нищо", добави бившият национал на България.

Пажин каза също така, че продължава да поддържа връзка с Люпко Петрович, който след раздялата с Левски прие предизвикателството да работи във Виетнам - "О, много си е добре там. Чуваме се, пишем си по "Вайбър". Много е добре във Виетнам, няма напрежение като в България."
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа