Едно от новите попълнения в Левски Васил Панайотов отбеляза на срещата си с медиите преди заминаването на отбора за Хърватия, че не е нужно някой да поставя цел пред него и съотборниците му, че Хайдук трябва да бъде елиминиран. В четвъртък от 21:30 часа "сините" гостуват на хърватския гранд в Дугополие в първи мач втория квалификационен кръг на Лига Европа. Панайотов демонстрира самочувствие преди двубоя. 

"Всичко е нормално. Тренираме, чувстваме се добре и сме готови за следващия двубой. Най-важното е да сме максимално концентрирани и да изпълним докрай задачите, поставени ни от старши треньора Николай Митов. Ние сме спокойни и уверени. Отборът се сработва все по-добре с всеки изминал ден", каза Панайотов.

"Няма нужда някой да ни поставя цел да отстраним Хайдук. Смятам, че всеки един от нас има такова желание, защото е част от клуб като Левски", коментира Панайотов по повод срещата на играчите със собственика на клуба Спас Русев.

"Съперникът определено е по-добър от Сутиеска, но мисля, че сме го разузнали достатъчно добре. Надявам се да вземем добър резултат в Дугополие и тук - на "Герена", да довършим успешно всичко докрай. Най-лошото за нас е, че няма да играем пред нашите фенове следващата седмица. Липсата им обаче ще ни мотивира да отстраним Хайдук и да им дадем възможност да напълнят стадиона в третия кръг", каза още халфът.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018