Един от основните футболисти в Левски и голям любимец на публиката Роман Прохазка е с неясно бъдеще. Поне това стана ясно от негово изказване. Словакът отговаря днес на въпроси на фенове в лайв чат във „Фейсбук“.

"Засега не съм получил предложение за нов договор, така че не мога да кажа дали ще остана в Левски. Никой не е говорил с мен. Има време. Всичко е въпрос на разговори“, каза Прохазка на въпрос дали ще остане на Герена.

"Не бих приел оферта от друг български клуб. Четири години съм в Левски и не искам да играя на друго място в България", допълни той.

"Всеки мач е различен. Имаше мачове, в които играхме по-дефанзивно, но имаше и мачове, в които имахме много положения, но пак бихме с по 1:0. Но 3 точки се дават за победа и при 1:0, и при 5:0. Разбира се, че искаме да бием с много голове, за да радваме феновете, но не винаги се получава,правим пропуски", каза още Прохазка.

„Аз лично имам единствена цел - да вдигна трофей с отбора. Мисля, че тази година имаме шанс за това и ще направим всичко възможно, за да зарадваме феновете", допълва още словакът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018