Новата звезда на Левски Габриел Обертан изигра изключително силен мач и вкара един от головете за „сините“ при успеха им срещу Септември (София) с 2:0 в среща от деветия кръг на Първа лига. Това бе първи гол за французина с екипа на „сините“ след над 600 минути в родния елит, а след мача той разкри огромни цели пред себе си.

“Беше труден мач, н отбелязах първия си гол за Левски. Мачът остана отворен почти до края. Искам да отбележа колкото се може повече голове. Хубаво е да вкарваш, но най-важното е Левски да печели. Радвам се когато подам за гол, но винаги е хубаво да бележиш. Страхотно е, когато видиш топката в мрежата. А когато усетиш подкрепата на публиката - е невероятно. Много се радвам, че феновете скандираха името ми”, каза Обертан пред „Диема Спорт“ след дебютния си гол със синия екип.

“Очаквам да спечелим няколко мача, да стигнем до финала и да спечелим Купата. Това е най-лесният начин да стигнем до Европа”, каза крилото за предстоящия първи мач на тима в турнира за Купата на България срещу Ботев (Гълъбово).

“Различна е. Различен тип е атмосферата тук и в Англия. Да, сега стадионът не беше пълен, както срещу Лудогорец, но тогава тя бе удивителна - като на “Олд Трафорд”. Атмосферата в дербитата се доближава до тази в Англия”, завърши френската звезда.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка