Ръководството на НКП на Левски разпространи съобщение до феновете за предстоящия старт в шампионата. "Сините" приемат в неделя от 17:30 часа Ботев, а ето с какъв призив излязоха привържениците на отбора.

"Уважаеми левскари,

Левски има нужда от своите фенове на трибуните и в залите, а не в социалните мрежи! Тази седмица има три важни събития, свързани с любимия ни клуб и горещо ви призоваваме да изпълните дълга си - да бъдете там, където е мястото на всеки верен привърженик!

В неделя, 18.02, се подновява футболното първенство. Стартираме с домакинство срещу Ботев Пловдив. Имаме очаквания от Делио Роси и селекцията му, искаме да печелят победи, но и ние трябва да печелим битката на трибуните. Това става единствено с присъствие и отдадена подкрепа! Бъдете на Герена в неделя от 17:30 ч.!

Дерби! Такова все още има във волейболното първенство. Владо Николов и момчетата му са доказали много пъти, че заслужават нашата подкрепа! Те имат амбиции, но имат нужда и от нас! Левски приема цска във вторник, 13-ти февруари. Бъдете в зала "Универсиада" в 18:30 ч.!

Ден по-късно някои хора празнуват Деня на влюбените. Но за влюбения в Левски фен няма нищо по-хубаво от това да бъде до отбора си при всяка възможност. Баскетболният Левски Лукойл има изключително важно предизвикателство - приема трудния и сериозен съперник Балкан Ботевград в полуфинал да Купата на България. Победителят ще се реши в два мача, като вторият е в събота в Ботевград. Така че добър резултат в София е задължително необходим за сините. Очаква се и голяма група фенове от Ботевград, нека не оставяме в столицата други да се чувстват като домакин.

Бъдете в зала "Универсиада" в сряда от 18:00 ч.!"

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018