Изключително голям скандал се заформи покрай човек, който се представи за партньор на Моко Солюшън в социалните мрежи. Въпросният мъж, желаещ явно да защити организатора на "75 години Георги Аспарухов", поруга в изказванията си паметта на легендарната деветка и вбеси до краен предел феновете на Левски.

Както е известно, в момента има много недоразумения около предстоящия мач в памет на Гунди. Първо "сините" трябваше да играят с Бока Хуниор на 19 август, след това датата и съперника бяха сменени - Милан на 11 август. Двубоят с "росонерите" обаче няма да се състои на уречената дата и все още не е ясно кога точно ще бъде почетена 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

Феновете на Левски скочиха на организатора Моко Солюшън, а човек, който не работи във фирмата опита да ги защити, но се получи обратен ефект. Въпросният мъж написа, че е партньор на Моко и организаторите работят денонощно, за да се осъществи събитието. В призива си за толернатност мъжът признава, че е фен на ЦСКА.

Под коментара му се включва привърженик на Левски, който се кара с мъжа и се стига дори до размяна на обиди.

"Селяндурино прост, кажи къде да се явя... Не стига, че от тоя нито футболист, нито шофьор ставало... Повечето говедари сте такива мишоци, че няма накъде", овръща накрая въпросният мъж.

Написаното от него за минути се разпространи в социалните мрежи, а феновете погрешно прецениха, че този човек е част от Моко Солюшън. Шефът на фирмата организатор на "75 години Георги Аспарухов" - Димитър Дамянов, обаче отрече пред БЛИЦ този човек да има нещо общо с Моко Солюшън.