85-годишен дядо се включи в шествието на феновете на Левски преди мача с Етър във Велико Търново и изнесе урок по любов към клуба. Срещата на "Ивайло" завърпи при резултат 0:0. За подвига на дядото, който от любов към "сините" извървя около 4 километра в двете посоки с бастунче и шал на Левски, разказа неговият внук във Фейсбук.

"Това е моят дядо, който е на почти 85 години. В неделя, воден от своята най-голяма страст ЛЕВСКИ, той успя да вземе участие в шествието на сините фенове, да измине цялото разстояние и в двете посоки, от центъра на Велико Търново до стадион Ивайло (около 2км. в посока) за да може да подкрепи любимия клуб. Въоръжен само с едно бастунче и истински левскарски дух! Това сме ние сините фенове ОТ МАЛЪК ДО ГОЛЯМ! САМО ЛЕВСКИ И ОТНОВО САМО НАПРЕД И НИТО КРАЧКА НАЗАД!", написа внукът на въпросния дядо.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Мигновено стотици левскари поздравиха и уважиха стореното от възрастния човек, а внукът му написа в коментар: "Не можете да си представите какви емоции предизвикахте в един стар левскар! Удължихте един живот! На следващия мач пак сме на стадиона! Благодаря!".