Наско Сираков коментира, че не е виждал Левски да играе с 11 човека в собствената си половина и е време на "Герена" да обяснят на треньора Делио Роси, че философията на отбора е "Сините в атака!".

"Ясно е, че отбор не се прави за три месеца, но Спас Русев положи доста усилия относно селекцията. Казах му, че е необходимо през зимния трансферен прозорец да привлече още класни попълнения", коментира пред "Тема спорт" легендата на Левски.

"Явно е, че собственикът е бил по някакъв начин разочарован, за да вземе нещата в свои ръце и да прави селекция. Не вярвам да е оставил тотално Даниел Боримиров в миманса. Когато ме поканят, винаги ходя на мачовете на тима, и то с най-голямо удоволствие", каза Сираков.

Според него след загубата от Лудогорец (0:2) розовият сън на клуба от "Герена" е свършил и с този потенциал отборът не може да атакува титлата. 

"Трябва хората в Левски да обяснят на Делио Роси каква е идеологията на клуба. Неслучайно публиката пее "Сините в атака". Не може при 0:0 на "Герена" 11 човека да са зад централната линия. Аз такъв Левски никога не съм гледал през живота си. Просто на човека трябва да му се обясни, че тимът не може да играе по този начин. А и няма да постигне успехи. Казвам си мнението, не искам да съдя човека. Още повече, че той дойде в заварено положение. Само че не приемам и подобни приказки от рода: "Няма да броим точките сега, а през май". То вече няма смисъл да ги броим, какъв месец май? И кой точно май ще ги броим? Това са клишета, които ме дразнят. Да му направят селекция, да си проведе подготовка и ще видим. Но засега нещата не вдъхват голям оптимизъм", продължи Сираков.

Членът на Изпълкома на БФС остро критикува присъствието и работата на надзорника на българските съдии Марк Бата. "Оня индианец идва тук веднъж на три месеца и като на туземци ни обяснява разни неща, а всъщност реферите, освен че са се вталили, нямат положително развитие. Вижда се, че грам не е помогнал на съдийството. Не виждам нито един български съдия да свири сериозен мач в Европа. А точно това е показателно. Идва тук на три месеца и май само си прибира заплатата. Това е първото нещо, което ще кажа на Боби Михайлов, като го видя", добави легендата на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма