От Левски вече работят по набелязването и привличането на нови играчи през лятото, въпреки че сглобяването на анонсираните селекционен съвет и скаутско звено се бави. След края на сезона “сините” ще се опитат да привлекат още един вратар. В момента на “Герена” разполагат с национала Николай Михайлов, както и юношите на клуба Николай Кръстев и Петър Иванов. Младоците обаче не са сериозна алтернатива на Михайлов, който застана под рамката през пролетния полусезон. Той пази стабилно в шестте изминали мача.

Николай се завърна на “Герена” през ноември миналата година. Той сключи контракт до края на сезона. Наскоро призна, че след приключване на първенството му предстоят разговори с новите шефове за това дали ще остане или не. От Левски трябва да са готови с негов заместник, в случай че 30-годишният страж си тръгне, пише "Тема Спорт".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

През зимата “сините” се разделиха с двама вратари - Божидар Митрев и Мартин Полачек. 

Един от възможните конкуренти на Михайлов за вратата на Левски е стражът на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер. Неговият договор с "канарчетата" изтича през лятото и все още не е подновен. Столичани ще опитат да вземат поляка без пари през лятото.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019