Станимир Стоилов се прибра в България, след като класира Астана за 1/16-финалите на Лига Европа. Българският специалист няма да води повече казахстанския шампион, а името му веднага бе свързано с Левски. Той обаче обяви, че към момента няма как да се завърне в "синия" клуб и разкри причините за това. Мъри също така се изказа остро срещу трансферната политика на клуба в момента.

"През лятото са взели 14 нови футболисти, а сега научавам, че искат да взимат още нови през зимата. Ако аз бях на мястото на собственика на Левски, бих застрелял този, който прави селекцията в Левски. Аз също като Делио Роси сега в Левски съм отивал на ново място в движение, но не съм си позволявал да взема повече от трима-четирима нови”, сподели  най-успешният български треньор понастоящем.

"Бих се завърнал в Левски, ако някога реша да се прибера и ако получа предложение. На този етап не стои възможност за разговори с клуба. Първата причината е, че не може да се водят раговори, когато ти завеждаш дела с човек, който съдиш. Това е абсолютно несериозно и е обида. Интересното е също, че винаги ме искат, когато съм зает, а не когато съм свободен. Това е втората причина. Няма голяма болка, когато говоря с Левски. Сега има повече съжаление и тъга, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, коментира темата "Левски".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма