Малко след 11 часа започна погребалната церемония по изпращането на внезапоно починалия голям "син" любимец Павел Панов. Легендата на Левски и родния футбол си отиде от този свят в неделя вечер, когато издъхна на 67-годишна възраст. На Централните софийски гробища присъстват стотици, желаещи да се поклонят пред Панов, да поднесат цветя и венци, и да изкажат съболезнования на близките му, предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ. Сред тях са опечалените Андрей Аспарухов и дъщерята на Панов - Изабела, които се прибраха от САЩ за изключително неприятния повод. Както е известно, щерката на починалия Пальо е омъжена за сина на Георги Аспарухов. Съпругата на Гунди Величка Маркова - Лита, също изпраща Панов в последния му земен път. 

На погребението са още Борислав Михайлов, Наско Сираков, Томас Лафчис, Иван Вуцов, Кирил Ивков, Емил Велев, Емил Спасов, Добромир Жечев, Божидар Искренов, Пламен Николов, Вальо Михов, Емил Костадинов, други легенди и още редица футболни личности, които не сдържаха сълзите си, тъгувайки по загубата на Панов. 

На Централните софийски гробища присъстват стотици фенове на Левски, включително запалянковци от други градове на страната, както и на други отбори.

Един от първите поднесени венци до ковчега на Панов беше от Локомотив (София). Както е известно, починалата легенда преди години беше треньор и на "железничарите".

На погребалната церемония бяха прочетени съболезнователните адреси от президента на Република България Румен Радев, както и тези от БФС и от спортния министър Красен Кралев.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Екипът на БЛИЦ изказва искрени съболезнования на роднините и близките на легендарния Павел Панов! 

Кадри "Спортал":