"Естествено, че бих се посъветвал с Люпко Петрович за предстоящите мачове със Сутиеска. От всеки ще търся информация. Няма проблеми. Той е уважаван от мен специалист", коментира треньорът на Левски Николай Митов на пресконференцията в Правец по повод жребия за Лига Европа. 

"Сините" се паднаха в първи квалификационен кръг срещу носителя на Купата на Черна гора. Левски е домакин на Сутиеска в първата среща на 29 юни, а реваншът е на 6 юли. Ако "сините" елиминират черногорците, във втори квалификационен кръг ще се изправят срещу Хайдук (Сплит).

"Падна ни се отбор от държава, която играе добър футбол - Черна гора. Най-важно е нашият отбор да е подготвени добре за първия мач, сега ще проучим съперника. Респект и уважение към тях. Трябва да сме готови още за първия мач на 29 юни и с всеки мач отборът да израства", коментира Митов. 

"Не сме приключили със селекцията. Отворен процес е. Няма какво да коментирам за Бурабия“, каза специалистът. 

Запитан за наказанието на Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа и за факта, че един от секторите ще бъде затворен на 29 юни срещу Сутиеска, Митов обясни: „Предпочитам всички сектори да са пълни, но съм сигурен, че другите два сектора ще се напълнят.“