Наставникът на Левски Николай Митов съжалява за трансфера на Божидар Краев, който продължава кариерата си в Дания. Както е известно, талантът премина в Мидтиланд

Митов говори на брифинг по случай жребия за Лига Европа. Пред камерите и микрофоните застанаха и две от новите попълнения на Левски - Серджиу Буш и Антонио Вутов. Съдбата отреди в първия квалификационен кръг „сините“ да се изправят срещу носителя на Купата на Черна гора Сутиеска, а ако преодолее този тим, тимът на Митов ще се изправи срещу Хайдук (Сплит).

"На Краев му беше предложен договор. Най-лошото е това, че предишното ръководство не е предложило такъв. Той можеше след 10 дни да подпише с който си иска, и Левски нямаше да получи трансферна сума. Решихме да го продадем, а и неговото желание беше да отиде в друг отбор. Имах доста разговори с него в последните дни, но той искаше промяна. Ако в договора имаше още година и половина или две, щеше да бъде друго", обясни Митов. 

"Той е юноша на клуба, на 19 е и е нормално да има дългосрочен договор. Във всеки нормален клуб е така. Съжалявам за Краев и вече няма какво да направим, но това не трябва да се допуска повече", добави треньорът на Левски.