Капитанът на Левски Живко Миланов говори преди втората контрола на "сините" със Зенит. Той сподели, че има лек проблем в бедрото, като в последния мач е почувствал напрежение там.

"Имам лек проблем в бедрото. В последния мач почувствах напрежение. Мисля, че не е нещо сериозно и до няколко дни ще мога да провеждам нормални тренировки. За момента състоянието на отбора е добро. Първият лагер беше доста тежък. Опитваме се да спазваме изискванията на новия треньор. Ще се опитаме да се подготвим по най-добрия начин до първите мачове от Европа. Всеки треньор е различен сам по-себе си. На първо време Хубчев е доста е стриктен към нас. Иска да сме концентрирани във всяка тренировка и при него натоварванията са доста сериозни", каза Миланов пред "Диема спорт".

"И тримата нови са професионалисти. Опитваме се да им помагаме да се адаптират по-лесно и да влизат в отбора. Мисля, че имаме доста добри шансове срещу Ружомберок. Тежък съперник в сравнение с другите отбор, с които можехме да играем. Трябва да се фокусираме в нашата игра, а не в противника. Както знаете, доста футболисти напуснаха миналия сезон, мисля 14 човека, изгражда се нещо ново. Не може толкова бързо нещата да се променят. Надявам се с времето да изградим един боеспособен отбор", добави бранителят.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019