Левски ще гостува на стадион „Георги Аспарухов“ на Монтана в осминафиналния мач за Купата на България.

 В Монтана няма да успеят да се справят с тревното покритие на стадион „Огоста“ и вече има съгласие срещата да се играе в София. Двата отбора са се договорили срещата да е на „Георги Аспарухов“.

Заради промяната ще има промяна и на началния час на двубоя. По програма той бе определен за 15 часа, но при новата ситуация ще се играе в 18 часа.

Миналата година Монтана отново имаше подобна ситуация, при която Монтана изтегли жребий да играе срещу Лудогорец у дома, но срещата се премести на стадион „Лудогорец арена“.

Решение на СТК:

- Поради невъзможност да бъдат приключени строително-ремонтните дейности на ст. Огоста - гр.Монтана и непригодността за провеждане на срещи с рисков характер на ст. Кипровец – гр. Чипровци, със съгласието на двата клуба, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов" - гр.София.

- Предвид промяната на стадиона за провеждане на срещата по искане на Нова Броудкастинг груп и със съгласието на Футбол Про Медия, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на 25.10/сряда/2017 г от 18.00 часа, вместо от 15.00 часа.

- Срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ФК „Царско село“ и ПФК „Ботев“ Пловдив ще се проведе по програма на 24.10/вторник/2017 г от 15.00 часа на стадион Славия гр. София.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма