Левски обяви на своя сайт, че пуска билетите за домакинството на Верея от 13-ия кръг на Първа лига. Пропуските за мача на "Георги Аспарухов", който е на 26 септември от 19:45 часа, са на символична цена от 1 лев.

Ето съобщението на "сините":

Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Верея от тринадесети кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Децата до 14 години влизат на стадиона с придружител. За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

ЛЕВСКИ и Верея се изправят един срещу друг на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ на 26.10.2018 г. (петък) от 19:45 часа.

Цени на билетите за срещата:

Сектор "А" - 1 лев

Сектор "В" - 1 лев

Сектор "Б" - 1 лев

Сектор "Г" - 1 лев (гости)

*Сектор "А" ложа 2 и 3 – 30 лв. и VIР - достъп до VIР салона с кетъринг – 70 лв.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019