Ръководството на Левски ще форсира преговорите със словенския национал Деян Лазаревич заради провала с Ервен Онгенда, научи БЛИЦ СПОРТ. Французинът се оказа с контузия и по тази причина няма да подпише договор със "сините".

От Левски са провели разговори с лявото крило Лазаревич и мениджъра му, които сега ще бъдат форсирани. Проблем при преговорите могат да бъдат високите финансови претенции на бившия играч на Киево и Дженоа. 27-годишният словенски национал иска и солидна доза бонуси към договора си.

Преди да се стигне до разговори с Левски, Лазаревич е бил в преговори с ЦСКА, научи БЛИЦ. Футболистът обаче е поискал над 200 000 евро годишна заплата, докато "червените" са му предложили 160 000. В крайна сметка словенецът е отвхърлил офертата на ЦСКА.

Левски работи ударно по селекцията, като се очаква в близките дни да бъдат привлечени трима играчи. Както БЛИЦ информира, водят се разговори със сина на Ривалдо - Ривалдиньо. Нашата медия научи, че се чака в близките дни да акостира сръбски опорен халф. Вече се появиха информации и за чакан ляв бек.

Днес бе привлечено и второто ново попълнение на Левски в зимната пауза - Станислав Костов.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ