По всичко личи, че до часове Левски ще се раздели с настоящия треньор Делио Роси. Търпението към италианеца се изчерпа след вчерашната издънка срещу Вадуц в Лига Европа, a след двубоя целият стадион ревна: "Оставка!".

Днес Роси бе на среща със собственика на клуба Спас Русев, който междувременно вече работи по намирането на нов наставник за "сините".

БЛИЦ СПОРТ научи, че вече е проведена среща между боса и Стойчо Стоев. Бившият наставник на "сините" е без работа в момента. 56-годишният специалист бе начело на Левски от декември 2014 година до май 2016 година и обстановката на "Герена" му е позната.

Според колегите от "Спортал" основен фаворит за поста е Ясен Петров. Пловдивският Джанини също знае какво е да си треньор на Левски. Той бе начело на тима през сезон 2010/2011. След това записа успешни изяви в Китай, където е на голяма почит.

Някои медии обявиха, че от Левски вече са се договорили със сръбски специалист, докато колегите от "Топ Спорт" заложиха на изненадващо име - бившия треньор на ЦСКА Милен Радуканов.

Кой от всички тези ще бъде назначен начело на Левски, ще разберем вероятно в близките часове. Не е изключено новият наставник да бъде и някой, чието име не е споменавано в медиите.