Треньорът на Левски Петър Хубчев беше доволен след победата с 2:0 при гостуването на Ружомберок в официалния си мач начело на "сините". Реваншът от първия квалификационен кръг на Лига Европа в на 18 юли от 19:30 часа пред празните трибуни на "Герена" поради наказание. Хубчев изтъкна, че феновете ще липсват във втората среща. 

"Мисля, че бяхме по-добрият отбор. Мачът беше много тежък. Влязохме несигурни, смутени, но бяхме отбор. Това беше най-важното”, започна Хубчев пред Диема Спорт. 

"Съгласен съм, че разделихме полувремената. Вкарахме в точния момент втория гол, но за мен е важно, че всеки помага на другия. Разбира се, че имаме да подобряваме на този етап, но това е", каза специалистът.

"Не само феновете, а и аз съм притеснен за селекцията. Постигнахме добър резултат, казвах им, че не трябва да се отпускаме и да получим евтин гол, но в никакъв случай мачът не е решен. Не знам какво очакваха словаците от нашата схема. Реагирахме на база това, което имаме, и което виждаме в опонента. Ако наистина е така, се радвам, че сме успели да ги изненадаме", продължи Хубчев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Не ми харесва да ме питат за феновете. Отборите като ЦСКА и Левски са живи заради феновете. Който и да е пред вас, в съблекалнята - те ще са зад отбора. Имах предвид, че е неприятно, че няма да имаме публика на "Герена", добави треньорът на Левски пред Диема Спорт.

"Футболистите трябва да демонстрират самочувствие на терена, а не на 33 или в други дискотеки", каза след това Хубчев пред журналистите.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери