Бившият младежки национал на Холандия Жерсон Кабрал каза първите си думи като играч на Левски. 26-годишният футболист призна, че е запознат с обстановката на "Георги Аспарухов", тъй като е разговарял с бившия "син" любимец Гари Родригес. Оказа се, че новото попълнение на 26-кратните шампиони на България и настоящият играч на Галатасарай са... братовчеди.

"Много съм щастлив. Най-накрая подписах. Готов съм да играя. Чувствам се отлично. Няколко седмици тренирах индивидуално, но съм в добра форма. С няколко тренировки ще съм напълно готов", сподели Кабрал.

"Моят братовчед играеше за Левски - Гари Родригес. Той ми разказа доста хубави неща. Освен това забелязах,  че Левски взе доста качествени играчи. Стана ми ясно, че се гради нещо голямо и дойдох".

"Говорил съм с Делио Роси. Той е много искрен човек. Каза ми какво иска и очаква от мен. Готов съм да играя и да покажа качествата си. Щом съм в Левски, значи целите ни са големи. Нормално е да се борим за титлата".

"Знам, че Гари беше много обичан тук. Аз обаче съм по-различен играч. Имам качества. Опитвам се да бъда важна част от отбора. Амбициозен съм и съм готов да се представя на ниво", каза още 26-годишният футболист.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка