Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че към момента не е водил никакви разговори с треньора Славиша Стоянович за предсрочно прекратяване на договора му. Сериозен интерес към специалиста има от страна на федерацията на Латвия за национален селекционер. От там вече обявиха, че са намерили треньор, който ще застане начело на тима през март. От Рига не обявиха името на наставника, с което още повече засилиха слуховете, че става дума именно за Стоянович. Иванов обаче твърди друго.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

"Славиша Стоянович е треньор на Левски. С него не разговарям за раздяла, а за селекция и по други въпроси около отбора. Той може през месец май да поиска прекратяване на договора, но дотогава е обвързан с нас", обясни Красимир Иванов пред "Меридиан Мач".

Директорът коментира и обвинението на Стоянович към ръководството за липса на футболисти. Треньорът обясни пред клубната телевизия, че до момента не е взет нито един от играчите, които той иска.

"Работим по селекцията. Тя в никакъв случай не е приключила. В България дори все още не е отворен трансферният прозорец. Ще има нови имена", добави директорът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019