Десният халфбек на Хайдук (Сплит) Фран Тудор предупреди Левски, че го очаква трудно гостуване на малкия стадион „Хърватских витезова“ в сплитското предградие Дугополие. 21-годишният хърватски национал се очаква да започне като титуляр. Както е известно, Хайдук не може да приема „сините“ на клубния си стадион „Полюд“ заради музикален фестивал.

“Не сме правили детайлни анализи, но знаем, че те се подсилват. Взели са испанец. Ако обаче искаме да оставим следа в Лига Европа, трябва да бием много по-сериозни съперници от Левски. Каква атмосфера очаквам в Дугополие? Адска! Ще бъде страхотно, играл съм тук преди две години срещу Силамае (Калев). Надявам се този път да се представим още по-добре и да победим, както го сторихме и тогава срещу естонците”, заяви Тудор.

“Контролите не трябва да се гледат толкова критично, защото единственият показател за състоянието ни ще бъде Левски. Опитахме някои нови неща и ще бъдем готови, когато му дойде времето”, обеща Тудор, който вече влиза в сметките и на селекционера на Хърватия Анте Чачич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018