Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо коментира ситуацията със „сините“ и наказанието на УЕФА заради нарушения на финансовия феърплей. Любимецът на Сектор „Б“ призова за уважение към собственика на клуба Спас Русев и изрази надежда, че задълженията ще бъдат изплатени. Вчера пред БЛИЦ босът на Левски успокои феновете, че задълженията, довели до санкцията от УЕФА, ще бъдат покрити в посочения срок до края на февруари 2019 г.

„Надявам се Левски да оправи задълженията. От две-три години е ясно, че клубът има задължения. Надявам се новият собственик да може да ги покрие и това да е предварителен сценарий. Спас Русев е новият собственик, аз не знам да има друг. От 10 години се спекулира, че има нови собственици. Те обаче са ясни и публични. Трябва да ги уважаваме, защото дават много пари за развитието на клуба“, заяви Гонзо.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Събрахме се хора, които не сме се виждали отдавна. Винаги е удоволствие да срещнеш стари приятели и да поиграеш футбол. Ако трябва да гласувам - аз съм Георги Петков да спечели приза “Футболист на годината”. Той показва дълголетие и добра форма. Също така спечели и Купата.”, коментира Георги Иванов на турнира за ветерани в „Царско село“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019