Временният треньор на Левски Георги Тодоров говори след края на мача, в който неговите момчета завършиха при 1:1 с шампиона Лудогорец в Разград. Той обяви, че не е доволен от точката, тъй като отборът е можел да вземе три. 

"Не се чувствам доволен от спечелената точка. Футболистите се раздадоха докрай и можеше да вземем и три точки. Не искам да коментирам спорните ситуации, съдията е бил близко. Въпросът е, че показваме характер, което ме радва. Макар с човек по-малко, успяхме да стоим равностойно, дори успяхме да изравним на Лудогорец. Няма как Живко Миланов сам да реши да бие фаула, той е добър изпълнител на статични положения. Предимството беше, че отборът на Лудогорец играеше под напрежение и търсеше задължителна победа. Не ги пречупихме, но в трудните моменти бяхме по-солидни и взехме точка. Комплексни са причините за състезателите, които бяха оставени извън състава и групата. Трябва да играят в оставащите важни мачове и да ги запазя", каза Тодоров. 

"Виждате, че Станислав Костов игра почти цяло полувреме. Иван Горанов има травма в глезена, но за ЦСКА ще е готов. Доволен съм от младите ни играчи и съжалявам, че не успях да използвам Еркебулан Сейдахмет. Мисля, че има много добри качества и исках да влезе да играе днес, но след изгонването на Деян Иванов нещата се промениха. Много качествен футболист е и се надявам следващите мачове да покаже класата си за нас. Веднага след мача с Лудогорец не мога да говоря още за този с ЦСКА. Не съм говорил с Петър Хубчев, просто му желая успех", добави още бившият футболист. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019