Георги Тодоров благодари на футболистите на Левски след успеха с 1:0 над Етър, който класира "сините" за Лига Европа. В герой се превърна Валери Божинов. Нападателят влезе в 71-ата минута и секунди след това се разписа с глава. 

След баража тази вечер Георги Тодоров приключи с ангажиментите си като старши треньор на мъжкия отбор на Левски. Мястото му заема Петър Хубчев. Още утре Тодоров отново ще изведе юношите на "сините" до 19 години - домакинство на Славия на "Герена".

"Благодаря на футболистите за старанието, защото те бяха съпричастни в тренировъчния процес и даваха всичко от себе си по време на мачовете. Получи се равностоен двубой. Етър е добър и дисциплиниран отбор. Играе добър футбол и неслучайно треньорът им е национален селекционер", коментира Тодоров.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Надделяхме с желание за победа. Скъсих дистанцията с футболистите. Не съм отскоро и не мога да позволя на футболистите да правят каквото си искат. Благодаря им за работата. Ако не беше вкарал Божинов, можеше да кажем, че включването му в игра не е добър ход", каза специалистът.

"На почивката Деян Иванов имаше проблем и го замених, знаете какво се случи с него. Знаете, че не е в добро психическо състояние", обясни Георги Тодоров. 

"Може би утре ще се чуем с Петър Хубчев. С него сме в прекрасни отношения и винаги може да чуе едно различно мнение", каза наставникът.

"Аз съм пристрастен към въпроса с юношите. Мисля, че изпуснахме много време за налагането на юношите. Ако са ни високи целите, само с млади няма да стане. Искам да благодаря на феновете. Те са прекрасна публика и оценяват, когато хората се раздават. Искам да се върна в школата, още утре имам мач. Надявам се хората да са доволни от това, което направихме", добави Георги Тодоров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019