Новият треньор на Левски Делио Роси проведе първа тренировка с отбора. На нея присъстваха десетки фенове, които приветстваха специалиста. Запалянковците опънаха транспарант, на който бяха изписали на италиански език: "Добре дошъл, Делио Роси!".

Както БЛИЦ СПОРТ първи разкри още преди дни, новият треньор на "сините" взе в щаба си на "Герена" най-приближения си човек - Фиделе Лимоне, с когото е работил в шест клуба - Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Фиорентина и Сампдория.

Другите му сънародници, които ще му помагат, са Матия Винченци и Доменико Ботичела. Първият е новият кондиционен треньор на Левски. 39-годишният Винченци за последно е работил в Терамо. Ботичела ще тренира вратарите на "сините". 41-годишният италианец преди няколко години слага край на състезателната си кариера, която преминава основно във Фоджа и Салернитана.

В първата тренировка на Делио Роси се включиха и трима от предишния щаб на тима - Асен Букарев, Валентин Захариев и Ясен Екимов. Единственият от помощниците на Николай Митов, който не продължава работата си на стадион "Георги Аспарухов", е Мариян Христов. 

Тази вечер Букарев и Захариев помагаха на Роси, а Екимов не взе участие в заниманието, тъй като е болен. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка