Неприятните новини в Левски след отпадането от Черно море (6:7 след дузпи) за Купата на България валят една след друга. И двамата основни футболисти, които се контузиха на стадион "Тича" във Варна, се оказаха с тежки травми. Както вече разкрихме, Холмар Ейолфсон e със скъсани връзки и менискус на дясното коляно и му предстои операция. Прогнозите за капитана Иван Горанов бяха обнадеждаващи, но се оказа, че и той е тежко контузен. БЛИЦ научи, че сърцатият защитник е с разкъсани мускулни влакна на корема и натъртени ребра. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Прогнозите, че Горанов ще бъде на терена още тази неделя в домакинството на Ботев (Пловдив), няма как да се сбъднат. Националът трябва да почива няколко дни заради непоносимите болки, които го измъчват от сряда вечер насам. 

Капитанът на Левски е изразил желание да играе на обезболяващи инжекции срещу Ботев, но от медицинския щаб са го разубедили и му казали, че това няма как да се случи. Треньорът Славиша Стоянович също не искал да рискува допълнително здравето на един от основните си футболист. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019