Треньорът на Левски Георги Дерменджиев призна, че Живко Миланов не е постъпил добре като капитан на тима по време на мача с Черно море. Само за няколко мача опитният десен бек за втори път си навлича гнева на треньора. Бранителят получи наказание заради неприлични жестове и ще пропусне двубоя с Лудогорец, който е в неделя от 19:00 часа на "Васил Левски". След предишната среща с пампионите, която бе загубена с 0:2, Миланов си позволи публично остри думи към останалите играчи, което тогава пак вбеси Дерменджиев.

"По ред причини Левски ще бъде много променен и искам да го видя много различен. Говоря игрово. Имаме достатъчно играчи, които ще заменят тези, които няма да бъдат в игра", започна Дерменджиев.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Контузията на Унтонджи е много сериозна и има счупване. Ще му бъде необходимо време. Сейдахмет има разтежение, което ще отшуми до седмица. Знаете за двама души, които са наказани. Наказанието на Миланов е извън играта и не е добре за един капитан. Няма да бъде леко срещу Лудогорец, но в крайна сметка имаме достатъчно играчи и момчета от школата, които ще ги заменят.  Аз ще мисля как ще играем на десния бек. Цветкович тренира редовно с отбора и съм имал разговори с него", продължи треньорът на Левски.

Припомняме, че след последния мач Левски - Лудогорец (0:2) Миланов отново ядоса наставника си заради изявление пред медиите.

"Играем мач за мач и ще броим точките накрая. Не можем да се откажем от челните позиции", каза треньорът по повод класирането.

“Домът на Левски е “Герена”. Левски е играл много отговорни мачове на “Васил Левски”. Не мисля, че ще има голяма разлика. Ако бях агроном, щях да отговоря дали тревата е по-различна. Нито за Левски, нито за Лудогорец ще бъде голям фактор това, че ще играем на “Васил Левски”, завърши Дерменджиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019