Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира равенството срещу ЦСКА 0:0. Според него играчите му е трябвало да вкарат малкото положения, които са имали. 

"Изиграхме един добър мач. Нямахме много голови ситуации, но тези 2-3 положения ако ги бяхме вкарали, мачът щеше да е различен. Разликата с ЦСКА остава същата. Отборът се стара много да спечели, но това е футбола", започна Дерменджиев. 

"Щом не сме вкарали, значи има причина. Вероятно не сме насочили топката правилно. Имаме си наша игра и я следваме, не знам защо се отделя много внимание на сгъстения цикъл на мачове. Отборите са подготвени. През двете полувремена имахме положения", каза още треньорът на Левски.

"Райнов се справи като централен защитник, не направи грешка. Политиката на отбора е да се налагат млади. Тези момчета, които показват качества, ще бъдат в отбора и ще получават минути в игра. Всеки играч е важен за този отбор. Всички трябва да се опазим здрави до края на сезона. 

Трябва да оставим съдиите да свирят това, което виждат. Реагираме на тъч, на ситуация, която не влияе дори на играта", завърши Дерменджиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019