Треньорът на Левски Делио Роси не скри задоволството си от успеха на тима с 4:1 над Септември (София) в среща от 22-ия кръг на Първа лига. Италианецът сподели, че е щастлив, защото това е първа победа за него на "Васил Левски".

"Искам да отбележа нещо - на този стадион сме играли три пъти и аз нямах победа. Държах днес да спечелим и се радвам, че го направихме", започна Делио Роси.

"Днес играхме по-добре от противника и най-важното - бяхме отбор. В тези мачове е много важно да не оставаме резултата 1:0 в наша полза, защото можем да получим дори случаен гол. Беше важно, че вкарахме второ попадение. После за нас стана лесно".

"През първото полувреме не си подавахме бързо топката. През втората част, след като вкарахме втори гол, противникът се отвори и заиграхме значително по-добре. Паулиньо и Тиам не са готови за цял мач, но притежават качества, с които вярвам, че ще ни помогнат. Доволен съм и от Костов. Той днес разби мита, че един нападател не трябва да се движи много назад и в защита. Наистина съм доволен много от представянето му".

"Тази вечер ще се насладим на победата, а от утре започваме да мислим за Берое. Смятам, че имаме сили да се представим на ниво срещу този добър отбор и да победим", завърши Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018