Левски и Лудогорец направиха равенство 0:0 в отложен мач от 1 кръг на Първа лига. Двубоят бе игран днес на стадион Георги Аспарухов, който бе пълен с над 15 хиляди души. И двата тима завършиха в намален състав, от Левски бе изгонен в 36-ата минута Божидар Митрев, а десетина минути преди края червен картон получи и Сисиньо от Лудогорец.

„Играхме срещу много силен и технически много добър отбор. Ситуацията се промени след изгонването на нашия вратар. Трудно е, когато се играе десет срещу единадесет. Поздравявам моите момчета за духа и себераздаването“, каза Делио Роси пред камерата на Диема.

„Не сме играли защитно, но за първи път, откакто съм в България, ми се случи да играем в намален състав и то срещу много добър отбор. Въпреки това, мисля, че се справихме“, допълни още италианецът.

„Благодаря на феновете затова, че помагаха на отбора. Подкрепяха футболистите. Единственото, за което съжалявам, е, че не можахме да ги зарадваме с победа. Но играта беше добра и съм сигурен, че ще ги радваме с още силни резултати“, коментира още Роси.

На въпрос за отсъствието му в последните няколко дни преди мача, специалистът отговори: „Това беще предварително поет ангажимент. Той беше свъразан с моята дъщеря и дипломирането й. Ние сме много обединено семейство и за нас това бе важен момент“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка