Треньорът на Левски Делио Роси беше доволен от победата над Етър с 1:0. Той обаче смята,ч е играчите му трябвало да вкарат втори гол, за да сложат точка на спора по-рано. Той направи и интересно изказване за звездата Габриел Обертан, който напусна терена контузен в последните минути.

"Един мач, в който открихме резултата рано. Не беше лесен двубоя. Това са мачове, в които трябва да вкараме и второ попадение възможно най-рано, за да затваряме битките в по-ранен етап от тях", започна Роси.

"Имахме възможности при трима на един, трима на двама, в които ако бяхме малко по-концентрирани в последния пас, можехме да вкараме много повече попадения и много по-рано в двубоя", продължи италианецът.

"Според мен не ни трябва човек, който просто да вкарва голове, а човек, който да създава възможностите, за да се разписваме по-често", сподели специалистът за селекцията.

"Контузията на Обертан? Трябва да видим дали първо аз ще пусна Обертан в следващия мач, а не толкова дали е контузен", отсече Роси.

"Надявам се да вървим по пътя за титлата. Аз дадох само като пример, че италианската треньорска школа се справя добре в Европа, надявам се това да продължи и в Левски. Точките, които спечелихме са тези, които заслужавахме, но определено имаме какво да изчистваме в играта си".

"Ще мислим за следващия мач с ЦСКА след полунощ. Имах идея само за днешния мач, от понеделник ще мисля за мача с ЦСКА", каза още Роси и завърши по темата с изгонването на Кабрал от тренировка.

"Нямам проблем с Жерсон Кабрал, дано това да са ни проблемите", завърши с усмивка Делио Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма