Треньорът на Левски Делио Роси очаквано бе доволен след победата с 2:0 срещу Верея в Стара Загора, след която "сините" си гарантираха третото място и участие в баража срещу Черно море за квота в Лига Европа.

"След мача за купата ни се случиха всички възможни нещастия, но ние показахме, че сме отбор и можем да се измъкваме от трудни ситуации. Трябваше задължително да победим, за да завършим трети и да играем бараж за класиране за Европа", сподели Делио Роси след срещата.

"През първото полувреме действахме малко прибързано, искахме всичко да стане на момента. Въпреки това имахме положения. Колкото до Нашименто, не знам какво е неговото състояние, ще говоря с доктора", допълни италианецът.

"Трябва да играем по-добре от съперника, за да спечелим. Нервноста и страха не водят до победа, играем пред нашите привърженици. Ще видим кои футболисти са ни останали на разположение. Моята работа ще я оцени клуба, това е един важен мач и за клуба и за нас", завърши Роси по въпросите за баража срещу Черно море и бъдещето си.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА