Левски загуби от Вадуц с 0:1 в първи мач от първия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.

„През първото полувреме не играхме добре, нито в нападение, нито в защита. През второто полувреме имахме възможности, те обаче се затвориха много добре, имахме възможности от статични положения, но не успяхме да изравним резултата", каза Делио Роси.

"Не липсва само Паулиньо, някои млади момчета за първи път излизат в такъв мач. Но отново се доказа, че младите все още не са готови. Те играят на приливи и отливи. Може следващият мач да е техният, но те не са тези, които ще решават двубоите в момента.

Относно контузията на Давиде Мариани, Делио Роси коментира: "Не съм говорим с доктора, но той е, който може да даде оценка за състоянието на футболистите. Не мисля, че е сериозно положението с Мариани.

Трябва да играем като отбор, а днес в някои моменти не играхме като отбор. Може да се чувства липса на свежест след подготовката

"Това, че и феновете правят оценка на футболистите е добре, но този, които трябва да ги оценява и да взима решенията, е треньорът и ръководителите. За Вутов мога да кажа, че не се стигна до разбирателство между футболист и отбор. Футболистите, които са тук, са взети от Левски, не от треньора!

Иначе трябва да си играем на добрите и лошите, когато се загуби мач. За срам не може да се говори, не е срамно да се загуби. Може да не сме играли добре, но не трябва да се срамуваме. Всеки може да мисли както иска, по своя си начин", завърши изказването си треньорът на Левски.