Ръководството на Левски взе решение да обособи специално място на "Герена", на което всеки желаещ може да почете легендата на родния футбол Иван Вуцов.

Легендата на българския футбол си отиде от този свят в петък сутринта на 79 години. Както БЛИЦ вече разкри, Вуцов издъхнал след месец мъки в болница.

Поклонението ще се състои в понеделник (21 януари) от 10:00 часа във фоайето на Националния стадион "Васил Левски". Опелото ще бъде от 12:30 часа в храм "Света София".

"Левскари, от днес пред Сектор „А“ на „Герена“ е обособено място, където всеки може да отдаде своята почит към легендата на „синия“ клуб и българския футбол Иван Вуцов.

Поклонението пред тленните останки на непрежалимия футболист, треньор и ръководител ще се състои в понеделник (21 януари) от 10.00 часа във фоайето на Националния стадион "Васил Левски". Опелото ще бъде от 12.30 часа в храм "Света София".

Легендарният футболист и треньор на Левски и България си отиде от този свят в петък сутринта на 79 години", написаха от "синия" клуб.

Winbet - победата е емоция! (18+)