В Международния ден на книгата привържениците на Левски от Тръст "Синя България" започват кампания "Чети с Левски".  Тя ще продължи до 24 май.

Ето какво пишат от организацията:
"Скъпи Левскари,

На 23 Април честваме Международния ден на книгата. Ние вярваме, че просветата е ключ към благодентствие и прогрес. Считаме, че четенето не е отживелица, а удоволствие и обогатяване. Същевременно Левски не е просто футболен клуб, а начин на живот. Поради тази причина Тръст „Синя България“ има удоволствието да Ви представи второто издание на кампанията си „Чети с Левски“.

„Чети с Левски“ стартира символично в Международния ден на книгата и ще продължи до един от най-прекрасните български празници – 24 май, когато заедно ще отбележим Деня на славянската писменост и култура и 104 годишния рожден ден на нашия любим клуб. В този месец на просветата, Ви приканваме да изпратите ваши снимки, които да включват любимата Ви книга и артикул на Левски. Чрез участието си в „Чети с Левски“, Вие ще подкрепите една от предстоящите кампании по случай отбелязването на рождения ден на Левски и ще имате шанс да спечелите награди, изтеглени чрез томбола. Печелившите ще бъдат изтеглени на церемония на 24 май.

Наградите и средствата за наградния фонд ще бъдат събрани чрез дарения. Вашите снимки можете да изпращате на email [email protected], както и на специалното приложение на Фейсбук страницата ни. Очакваме с нетърпение да се запознаем с литературните предпочитания на Синя България.

Приятно четене и само Левски!".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА