Спортният директор на Левски Даниел Боримиров остана доволен от представянето на отбора и победата с 3:0 при гостуването на Пирин (Благоевград) в среща от шестия кръг на Първа лига. Според него, с подобни изяви, тимът ще накара публиката да се върне на стадиона.

"Доволен съм най-вече от играта. Нашият отбор показва едно израстване от мач на мач и мисля, че това е начинът, по който ние ще върнем феновете на стадиона. Днес цялата клетка бе препълнена, даже информацията е, че е имало хора, които са останали отвън, но аз ги каня в събота на мача срещу Славия да заповядат на стадиона.", призова феновете Боримиров.

Той бе категоричен, че не е имал никакви съмнения в успеха на "сините" на стадион "Христо Ботев", въпреки че до 74-ата минута резултатът бе 0:0. 

"Нямахме никакви притеснения. Аз мисля, че ние играехме търпеливо, тъй като видяхме, че сме подготвени и физически, и просто чакахме нашия момент. За мен е по-важно, че нещата в нашия отбор вече вървят в правилната посока и се надявам от мач на мач да играем по-добре и да радваме нашата публика.", добави спортният директор.

Той не пожела да разкрие подробности около евентуални бъдещи нови попълнения в Левски, но уверено заяви, че такива трябва да се очакват. Боримиров коментира и работата на Делио Роси в последните 10 дни и ефектът, който има неговото присъствие върху футболистите.

"Виждате, че Делио е човек, който обича работата си. Във всяка една от тренировките той акцентира на отделните детайли и какво иска да се получи по време на мач. Мисля, че успяваме."

Боримиров завърши с това, че не съжалява, че Роси не е бил назначен на треньорския пост още преди старта на сезона.

"Когато каруцата се обърне - пътища много. За нас е важното, че това се случи в началото на първенството, а не към края, където не можем да наваксаме. Първенството е дълго. Има отбори, които ще губят. Надявам се тази година първенството да е интересно."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка