Бившият играч на Левски Кевин Бру говори за периода си при "сините". В момента той е част от кипърския Аполон. Французинът призна, че нещата, които е видял през сезон 2013/14 на „Герена”, са безпрецедентни.

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев.Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи", започна Бру.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накареаха да поискам да си тръгна. Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", допълва халфът.