Бившият собственик на Левски Тодор Батков призова привържениците да подкрепят Иво Тонев, за да не последват "сините" съдбата на ЦСКА. Адвокатът коментира пред Канал 3 обявените снощи намерения на настоящия бос на "сините" Иво Тонев да напусне поста си.

"Вчера разбрах, че той е предупредил, че ще подаде оставка, ако не получи подкрепа. Призовавам феновете, различните фракции и всички привърженици да дадат тази подкрепа, защото не ми се иска Левски да поема по пътя, по който върви другият голям клуб. Призовавам да подкрепят Иво Тонев, иначе ще стане лошо", заяви Батков, който категорично отхвърли възможността да се върне в клуба.

"Твърде голяма обида генерирах в последните 3-4 години. 11 години дадох всичко от себе си. Клубът стана шампион 5 пъти под мое ръководство, 5 купи, 3 суперкупи, участие в Шампионска лига. А и годините напреднаха. С каквото мога, съм готов да помогна, но едва ли може да стане това, което беше. Особено на емоциите, които се натрупаха напоследък. Още не са изчистени графитите в София по мой адрес", заяви бившият собственик на "сините".