Лекоатлетът Йордан Петров от Добрич, който преди време трогна всички с покъртителната си история, разказвайки как живее в мизерия и кара с по една баничка на ден, продължава да изпитва затруднения. В интервю за вестник "ШОУ" Данчо разказа за проблемите си. Обясни как бивш футболист на Левски, сега играещ в друг от клубовете в Първа лига, вече два пъти му превеждал пари, с които плащал сметките си за ток.  

Пред Петров има нов проблем - домът му, който все още е без баня, се нуждае от спешен ремонт на покрива. 

"Покривът на къщата ни падна наскоро и спешно трябва да го ремонтираме", оплака се Данчо пред "ШОУ". 

"Нужни са около 300 лева, събирам ги оттук оттам. Дано по-скоро ги набавя, защото така не може да се кара. Като вали и отвсякъде капе. Поставам легени и така събирам водата", разказа лекоатлетът за мизерните условия на живот в ромската махала "Изгрев" в Добрич. 

Мечтае по-скоро да заживее в нормален дом, в който да има и баня. "Иска ми се да сложа и тапети, но първо да оправим покрива - това е най-важното", добави Петров, който представяше България на Световното по полумаратон в Каварна през 2013 година. 

КОЙ БИВШ ФУТБОЛИСТ МУ ДАВА ПАРИ, КАКВО РАБОТИ И КОЛКО ИЗКАРВА, КАКТО И ОЩЕ ОТ ЛЮБОПИТНИЯ РАЗКАЗ НА ДАНЧО - В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА „ШОУ”