"Отдавам поражението на слабата игра! Лудогорец ни надигра по всички показатели. Срамно и обидно е пред тези хора, които бяха на трибуните. Изключително слаб мач! С тази игра няма как да наваксаме изоставането в класирането”.

Това са думи не на някой младок или на някой инфантилен човек, а на ветерана Живко Миланов. Защитникът, който през юли ще навърши 35 години, си заби звучен автогол, въпреки че не игра кой знае колко много срещу Лудогорец.

Волно или неволно, Живко съсипа обстановката в Левски, удряйки с пискливото си изказване и по треньора, и по съотборниците си.

На неговите години хората са улегнали, зрели и първо броят до 25, преди да кажат нещо.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Как така ще застанеш пред камерите и микрофоните и ще започнеш да критикуваш публично? С каква цел – да се харесаш на феновете ли, че си много загрижен за отбора. Ами като си загрижен, ще мълчиш, думичка няма да обелиш. Ще говориш на терена с играта си. Или ако си решил да го кажеш, го направи в съблекалнята само.

Миланов я подкара през просото и се изложи тотално.  Същият този футболист бе спряган за капитан на Левски, но сега едно е сигурно – той никога няма да докосне лентата, камо ли да я сложи на ръката си. За разлика от него Иван Горанов ни показа кой е истинският капитан. Момчето се хвърли здраво в битката, а после пое вината за загубата, постъпвайки като мъж.

А Живко, вместо да благодари на Левски, че му подаде ръка на почти 35 години, тръгна да се прави на интересен. Тоз, който плюе срещу хляба си, не е читав. Ако пък не осъзнава какви ги е свършил, значи е глупав.
С постъпката си Миланов стана срам за Левски и оттук насетне единствено и само с действията си на терена може да измие грозната си постъпка.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019