Да гледаш мачове по „Диема” си е удоволствие не само заради разнообразието от футбол – български, английски, френски. Анализите и коментарите са на ниво, където добрите професионалисти (както водещите, така и гостите) нищят под лупа всичко, което се случва на терена.

Но и тук има някои негативни моменти, които дразнят зрителя. Става въпрос най-вече за звуците, които се чуват от трибуните по време на български мач. Там са разположени микрофони, благодарение на които се „наслаждаваме” на мощни ругатни, псувни и освирквания от страна на феновете, отишли на стадиона. Факт е, че по този начин „Диемите” се опитват да ни пренесат на живо е само чрез картина, но и чрез звука, но на моменти се прекалява. Подобни нечленоразделни изригвания дразнят хората и ги карат да си запушат ушите. Или да намалят докрай звука на телевизора.
Winbet - победата е емоция! (18+)
На Запад категорично не е така, откъдето постоянно уж се учим и взимаме пример. Като гледаш английски мач, не чуваш тамошните ругатни на феновете, защото режисьорът не го позволява.

Някои ще кажат, че това е малък проблем. Напротив – не е. Но даже и да е, нали знаете прословутата поговорка, че малките камъчета най-често обръщат колата... Така че, вземането на мерки е задължително.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ