Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Има такива футболисти, за жалост преобладават на родна територия, които започват прекрасно в новия си тим. Но впоследствие бързо свършват с добрите си изяви и с головете. Такива „юнаци” никой не ги иска. Особено ако играят в Левски, ЦСКА или Лудогорец.

Към тази категория играчи се е запътил да попадне Серджиу Буш. Румънецът като че ли повтаря периода си на „Армията”. Там стартът му беше впечатляващ, но след това сдаде багажа. ЦСКА го продаде на Шефилд Уензди, а „кукумявките” взеха да се вайкат какъв е тоя кукувец, дето сами си го натресоха. Бързо го разкриха и се отърваха от услугите му.

В Левски Буш стартира по подобие на „армейския” си престой. През пролетта заби важни голове (цели три в двата полуфинала за Купата на България срещу бившия си тим).

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Но ето че днес вече треньорът му е вдигнал жълтия картон. Румънецът има последен шанс да върне формата си. В противен случай „сините” ще го върнат оттатък Дунава.

Вижте само колко простичък изглежда проблемът. За да носиш синята фланелка, не трябва да изригнеш в два мача и после в 22 я разкарваш като манекен из терена. Нужно е постоянство. В противен случай не само за Левски (София), но и за Левски (Лом) няма да ставаш...
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019