Странни неща се случват в един от най-обичаните футболни клубове у нас Левски. И те идват от изпълнителния директор Красимир Иванов и администрацията на „Герена”.

Календарната 2018 година е на път да си отиде, а по всичко личи, че името на най-голямата икона на „сините” Георги Аспарухов ще бъде опетнено. Прословутият мач по случай 75-годишнината от раждането на Гунди най-вероятно няма да се състои.

В тази връзка възникват няколко въпроса от феновете към г-н Иванов, наречен от Наско Сираков човека, продавал телевизори.

Първо, защо, след като тръгна да организира мач първо с Бока Хуниорс, а после и с Милан, изпълнителният директор на Левски не е проверил с кого се захваща да работи в екип? Защото документите ясно и категорично показват, че фирмата „МОКО Солюшън”, заела се със задачата да уреди юбилейния двубой, е била в несъстоятелност. Нужни са само 30 секунди или най-много – минутка-две, за да се провери в Търговския регистър що за стока е партньорът ти.

Второ, след като гаврата с паметта на Гунди стана реалност, Красимир Иванов намекна, че ще заведе дело срещу „МОКО Солюшън”. До момента обаче няма никакви индикации, че това се случва.

Трето. Г-н Иванов, ако не беше вопълът на феновете, ако не беше тяхното открито и напълно справедливо недоволство, щяхте ли изобщо да имате каквато и да е реакция относно пълната аматьорщина от страна на пишман-фирмата, излъгала половин България.  

Всичко това води до съмнения, че се замитат следите от скандална гавра, подвела многобройните привърженици на Левски.

На тях им пука за отбора им. На тях им пука за Гунди. За тях той е идол, футболен светец, който трябваше да бъде почетен. Това обаче беше ваша задача, която не изпълнихте… Най-важната ви задача за 2018 година!
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ