Левски загуби с 0:2 при гостуването си на Верея и затвърди тенденцията, че все още не е готов доникъде да се бори за титлата в България. Лошото е, че „сините“ потърсиха вината първо в съдиите, а след това в себе си.

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров трябва да осъзнае, че в този клуб не може да се оправдаваш със съдиите, с БФС и с какво ли още не. Той трябва да погледне собствената си колибка, която не изглежда никак добре.

Левски изигра пореден безумно слаб мач без никаква идея как да се стигне до успеха. Да, съдиите порязаха на два пъти „сините“ в Стара Загора, но това не е оправдание за безумно слабата постановка от столичани.

Жорди Гомес за пореден мач не показа защо е със статута на суперзвезда в Левски. Всяко второ негово действие беше грешно. Да не говорим за Мапуку, който все още лежи на двата си гола срещу Сутиеска, а след тях не показва абсолютно нищо. Нападателят трябва да осъзнае, че това е Левски, а не Берое. Тук се иска постоянство. Два гола срещу слабаци и циркаджийски номера със стъпване върху топката няма да го направят голям голмайстор. Такъв ще го направи постоянството – в тренировки и мачове.

Докато в Левски търсят проблемите извън себе си, то всички освен тях виждат какъв са потенциалът и възможностите на Франсис Нар, който продължава да показва, че няма място на „Герена“.

След ден два идва Делио Роси. Италианецът със сигурност е видял продукцията на бъдещите си подопечени и със сигурност е осъзнал, че проблемите не са нито в БФС, нито в съдиите. Проблемите са вътре в Левски. Дано и Боримиров го осъзнае скоро.

Относно Верея. Илиан Илиев изнесе урок по тактика на Левски. Домакините, които са изключително симпатичен отбор, показаха задружна игра, показаха тактическа грамотност и логично стигнаха до успеха. Верея също е нов отбор, но никой не чу Илиан Илиев да се оправдава, че има много нови футболисти, че му трябва време, че някой друг му е виновен.

А в Левски докога ще се оправдават? Стига наглост и срам. Време е за работа и за признаване на грешките, които трябва да бъдат коригирани.